Velkommen til queencash.no

Velkommen til min nye blogg, Queen Cash! Jeg er en 27 år gammel kvinne med interesse for, slik bloggtittelen tilsier – økonomi. Helt siden jeg var liten har jeg vært opptatt av det som har å gjøre med penger og sparing, og husker da jeg telte alle myntene mine i sparebøssa hver kveld – selv om summen var akkurat den samme! Som 10-åring ba jeg min mor om å få en egen sparekonto i banken, for et eller annet sted hadde jeg “snappet opp” at penger i banken, dét må man ha! Selv om det bare var litt over 3.000 jeg hadde i  oppsparte midler som ble satt inn på sparekontoen min den gangen, var det tross alt en start. Det var på den tiden man fremdeles brukte bankbok, og jeg husker hvor motiverende det var å se den totale sparesummen i bankboka bli større for hver gang man satte inn penger!

Bankbok

Den samme motivasjonen har jeg fremdeles for å øke min egenkapital. Interessen for privatøkonomi har tilspisset seg etter at jeg traff kjæresten min King Cash, som jeg deler denne interessen med. Som snart nyutdannet psykolog, og med flere år på baken som student vet jeg hvor frustrerende det er å ha lite penger og hvor innskrenkede sparemuligheter en har. Denne bloggen retter seg mot enhver med interesse for økonomi og sparing, til tross for hvilken økonomisk situasjon du befinner deg i.

Ved siden av privatøkonomi, har jeg også sterk interesse for det som har å gjøre med helse og økonomi. Bloggen Queen Cash vil derfor ha innlegg som tar hensyn til jorda vår, og som er som er bra for helsen din.

Akkurat som da jeg fikk min første sparekonto som 10-åring, er dette en like stor start for meg. Nå har jeg mulighet til å dele tanker omkring sparing og privatøkonomi, og få innspill fra  dere lesere med interesse for samme felt! Jeg håper du vil følge meg i utviklingen videre, og du kan lese mer om meg her.

– Queen Cash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>